Apiņu eļļa (sezama)

13.00

Sastāvs: Apiņi, augstākā labuma sezama sēklu eļļa

Apinis ir iedarbīgs līdzeklis ādas un matu kopšanā. Apiņiem eļļā piemīt jauninošs, nomierinošs, pretiekaisuma un tonizējošs efekts.
Sezama eļļai, kā skaistuma eliksīram, piemīt spēja dziļi iekļūt ādā, pabarot, mīkstināt un attīrīt to. Sezama eļļai ir viegla tekstūra, tā viegli uzsūcas, neatstājot taukainu sajūtu.  Sezama eļļa tavu ādu lieliski mīkstinās, aizsargās, padarot to elastīgāku, jauneklīgāku un starojošāku. Siltu eļļu var izmantot kā lielisku matu masku vai masāžas eļļu visam ķermenim. Sezama eļļa lieliski baro galvas ādu un ideāla matu sakņu stiprināšanai, barošanai, aizsardzībai no saules, jūras un hlorētā ūdens iedarbības.
Ādas veselībai - apiņi palīdz nodrošināt dabīgu un veselīgu ādas toni, samazina ādas novecošanos, kopt sausu ādu, kā arī ir iespaidīgas savelkošas un tonizējošas īpašības.

Matu kopšanā apiņi lieliski atjauno tauku līdzsvaru matos un galvas ādā, uzlabo ādas vielmaiņas procesus, novērš blaugznu veidošanos un matu izkrišanu. Apiņi piešķir matiem spīdumu un stingrību.

Krūšu palielināšanai - Apiņu satur fitoestrogēnu 8-PN, kas līdzīgi sieviešu hormoniem un tie veicina krūšu augšanu. Jau pēc 3 nedēļu apiņu lietošanas krūtis kļūs lielākas. Iemasēt ar apļveida kustībām eļļu pēc dušas vai vannas, neietekmējot krūšu galus un zonu ap tiem.


Nav ieteicams lietot grūtniecības un bērnu zīdīšanas laikā, bērniem līdz 18 gadu vecumam un cilvēkiem.
Uzglabāt tumšā un vēsā vietā.

Click to order
Made on
Tilda