Spirulīna tabletes

10.00
Efektīvi aizsargā un stiprina imūnsistēmu

Zinātnieki izpētījuši, ka spirulīna spēj efektīvi aizsargāt imūnsistēmu, turklāt jo īpaši - pret gripas vīrusu. Spirulīnā atrodamie sulfolipīdi kavē vīrusu iekļūšanu cilvēka organisma šūnās, un regulāra tās lietošana ne tikai stiprina imunitāti, bet arī uzabo anēmijas slimnieku stāvokli.
Tāpēc to iesaka ne tikai veselības un tonusa uzturēšanai, bet arī noguruma sindroma noņemšanai un lai ātrāk atveseļotos pēc slimībām un jebkāda veida medikamentozās ārstēšanās un ķīmijterapijas.

Novērš alerģiju attīstību

Cilvēkiem, kuri cieš no sezonālās alerģijas, spirulīna var palīdzēt dabiskā veidā tikt galā ar iekaisumu, kas izraisa alerģiju.
Pētījumos ir pierādījies, ka spirulīna spēj samazināt tādas alerģijas izpausmes kā aizlikts deguns, šķaudīšana, nieze.

Atbrīvo no toksīniem un paaugstina enerģiju

Spirulīna palīdz sakārtot organismu, atbrīvojot no toksīniem un reizē uzlabojot aknu darbību. Turklāt tās sastāvā esošais hlorofils pazīstams ar spēju izvadīt no organisma smagos metālus un citas kaitīgas vielas. Zinātnieki uzskata, ka spirulīnai ir tik spēcīga detoksa iedarbība, ka tās lietošanas sākumposmā cilvēks var izjust miegainību - tas ir saistīts ar organisma attīrīšanās procesu, kas nozīmē, ka tam nepieciešama atpūta. Bet vēlāk, kad organisms jau ir attīrījies, spirulīna veicina enerģijas pieplūdumu. Ir novērots, ka tās uzņemšana būtiski palielina izturību.

Aizsargā aknas

Šīs unikālās zilganzaļās aļģes spēj aizsargāt aknas no slimībām, ko izraisa atsevišķu medikamentu lietošana. Dažādu pētījumu rezultāti ir apliecinājuši, ka medikamentu lietošana kopā ar spirulīnu atjauno un normalizē aknu funkciju.

Regulē holesterīna līmeni asinīs
Pētnieki atklājuši, ka spirulīnai ir nozīmīga ietekme uz holesterīna līmeni asinīs. Turklāt tā samazina arī triglecerīdu daudzumu asinīs.

Uzlabo sirds asinsvadu veselību un normalizē arteriālo asinsspiedienu
Spirulīnas zili zaļā krāsa norāda uz lielo hlorofila daudzumu aļģē. Hlorofils piedalās sarkano asins ķermenīšu veidošanā un bagātina asinis ar skābekli. Zinātnieki ir pārliecinājušies, ka pacientiem, kuri uzturā lieto spirulīnu, normalizējas asinsvadu tonuss un samazinās arteriālais asinsspiediens. Vienlaikus samazinās arī sirds un asinsvadu slimību un vēža risks. To iesaka arī anēmijas (mazasinības) profilaksei un ārstēšanai, ar uztura deficītu, asins zudumiem un grūtniecību saistītos gadījumos.

Uzlabo kognitīvās funkcijas
Spirulīnas antioksidanta un pretiekaisuma īpašības visefektīvāk ietekmē smadzeņu darbību. Tā aizsargā smadzeņu šūnas no brīvajiem radikāļiem un novērš atmiņas zudumu vai disfunkcijas veidošanos.
Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu uzturu.
300 tb
Click to order
Made on
Tilda