Apses mizas pulveris

20.00


Apses mizas sastāvā ir fenoglikozīdi, kas efektīvi palīdz attīrīt organismu no dažādiem toksīniem, sēnītēm, parazītiem un citiem patogēniem mikroorganismiem, tai skaitā efektīvi apkaro nejauko helokibaktēriju un zarnu parazitārās infekcijas.
Papildus jau minētajai spējai apkarot dažādos mikroorganismus, apses miza satur vitamīnus un glikozīdus, kas nostiprina asinsvadu sieniņas un uzlabo kapilāru caurlaidību. Asins plūsma ķermenī kļūst intensīvāka, līdz ar to izšķīst nelieli asins receklīši. Lietojot apses mizas produktus sistemātiski, uzlabojas asins sastāvs, ādas stāvoklis - āda tiek attīrīta (mazinās izsitumi, psoriāze utt.). Tiek uzsākts arī nieru, aknu, prostatas, urīnpūšļa attīrīšanas process. Interesanti ir arī tas, ka apses miza attīra ne tikai asinis, bet arī limfu, līdz ar to var mazināties pat ilgstoši pastāvīga tūska. Apses mizas produkti tiek izmantoti arī pie saaukstēšanās, akūtu infekcijas slimību, reimatisma, podagras, cistīta un nefrīta, dispepsijas, caurejas un gastrīta ārstēšanai. Ir pierādīta efektivitāte arī cukura diabēta, tuberkulozes, žultsvadu slimību, prostatas adenomas gadījumā.
Apses miza var Tev palīdzēt, ja:
• ir nepieciešama imunitātes stiprināšana, pret gripu, saaukstēšanos, iekaisumiem, klepu, akūtām infekcijas slimībām.
• ir cukura diabēts - tiek pazemināts glikozes līmeni asinīs un aktivizēta endokrīno sistēmu kopumā. Novērota labvēlīga ietekme uz aizkuņģa dziedzeri, stimulējot insulīna ražošanu.
• ir urīna sistēmas iekšējo orgānu iekaisuma procesi. Apses mizas novārījuma un infūzijas lietošana dod labus rezultātus cistītu, nefrītu, uretrītu gadījumā.
• sāp locītavas un muskuļi.
• prostatas adenomu, impotences, iekšējo hemoroīdu gadījumos.
• ir caureja, vēdera uzpūšanās, žults diskinēzija, taukainā hepatoze.
• ja ir parazīti zarnu traktā.
100 gr
Click to order
Made on
Tilda